Home   |   Nieuwsbrief   |   Facebook   |  ATC Cruise Blog   |  Contactinfo    
Contacteer ons op  03 - 236.89.39     
 
Welkom op de cruiseblog site van ATC Cruises. Hier komt u alle laatste nieuwtjes over het reilen en zeilen in de cruisewereld te weten.
Rederijen
AmaWaterways (1)
Celebrity Cruises (1)
Crystal Cruises (5)
Cunard (1)
Hapag-Lloyd Cruises (5)
Holland America Line (2)
Oceania Cruises (1)
Ponant (1)
Regent Seven Seas (2)
Seabourn (4)
Silversea Cruises (4)
Star Clippers (3)
Bestemmingen
Antarctica (1)
Atlantische Eilanden (1)
Caraiben (3)
Middellandse Zee (4)
Noorse Fjorden (1)
Panamakanaal (1)
Stille Zuidzee (1)
Transatlantisch (1)
Verre Oosten (2)
Categorieën
Cruise News (20)
Cruise Plus Aanrader (7)
In de Media (1)
Nieuwe Schepen (6)
Reisverslagen (2)
Riviercruises (3)
 
Wanneer boek ik best mijn cruise ?
Geschreven door Dirk Van Duyse
8 nov '17
Dromen van een cruise, maar uiteindelijk moeten vaststellen dat het schip is uitverkocht. Het zal je maar overkomen. Als algemene regel geldt: hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs en hoe groter de keuze. De afvaarten zijn meestal anderhalf tot twee jaar voor het vertrek boekbaar. Op dat ogenblik zijn de prijzen het goedkoopst. Naarmate het schip gevuld raakt, stijgt het tarief. De regel van vraag en aanbod. Je kan natuurlijk wachten tot het laatste moment, maar dan riskeer je wel dat bepaalde categorieën zijn uitverkocht. Het is net als tijdens de solden: misschien doe je een koopje, maar je riskeert ook dat jouw kleur of maat reeds is uitverkocht.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Hanseatic Inspiration maakt eerste reis vanuit Antwerpen
Geschreven door Dirk Van Duyse
7 nov '17
In opdracht van Hapag-Lloyd Cruises is de bouw gestart van de Hanseatic Inspiration, het tweede nieuwe expeditieschip dat de luxerederij in het najaar van 2019 lanceert. Met het tweetalige schip lonkt Hapag-Lloyd tevens naar de Belgische markt. Het is dan ook geen toeval dat de maiden trip van de Hanseatic Inspiration vertrekt in Antwerpen.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Cruisen voor foodies
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
9 mei '16
We hebben allemaal Bourgondisch bloed door onze aderen stromen en houden van lekker en gezellig tafelen. We bezoeken niet alleen gastronomische restaurants tijdens het jaar, maar willen ook op vakantie van een gourmetmaaltijd genieten. Het tijdperk dat een cruiseschip over een hoofdrestaurant en een of twee specialiteitenrestaurants beschikte, ligt ver achter ons. De cruiseschepen worden op gastronomisch vlak steeds vaker een weerspiegeling van onze maatschappij waar traditionele gerechten, trendy bereidingen en exotische smaken naast elkaar worden aangeboden. Haute cuisine heeft duidelijk de weg naar de oceanen gevonden.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Cruise in stijl met de vernieuwde Queen Mary 2
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
4 apr '16
De Queen Mary 2 begint aan een nieuw hoofdstuk. De oceanliner van Cunard Line gaat van 27 mei tot 21 juni aanstaande naar het droogdok in Hamburg voor een grondige renovatie van de kajuiten, lounges en restaurants. Het schip krijgt bij die gelegenheid een frisse, moderne look en een eigentijds interieur. En er is ook goed nieuws voor mensen die alleen reizen, want op de werf worden eveneens een reeks eenpersoonshutten geďnstalleerd.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

Meer dan vijf redenen om voor een riviercruise te kiezen
Geschreven door Patrick Parez - Cruise Communications
19 mar '16
Alle bestemmingen zien er mooier uit vanop het water. Dat geldt voor een zeecruise, maar wellicht nog meer op een riviercruise. Indrukwekkende waterlopen bevaren en onderweg schilderachtige landschappen ontdekken, cultureel erfgoed bezoeken en door romantische steden slenteren. Laat de oevers voorbijglijden terwijl u nipt van uw cocktail in een van de salons, geniet van een gastronomisch diner, tot rust komt in uw panoramische suite en – mocht u daar gevoelig voor zijn – geen kans maakt om zeeziek te worden. Er zijn duidelijk meer dan vijf redenen om een riviercruise te reserveren.
Klik hier voor het volledige blog artikel.

 Pagina: Eerste pagina Vorige pagina 1 Volgende pagina Laatste pagina   van 10 (48 blogartikels)
 

Wie is Wie ?  |  Contactinfo  |  Nieuwsbrief  |  Scheepsbezoeken |  Waardebon