Zoek uw cruise!
earth
earth Bestemming
Vaargebied

kalender
boot Rederij
Rederij


Nu Zoeken

17 dagen Transatlantisch Oostwaarts

Scenic Cruises
Scenic Eclipse *****+
Vertrekdatum 27/3/2021
Vanaf
€6375
Vaarroute
DagDatumHavens
127/03/2021
228/03/2021 Dag op zee
329/03/2021 Dag op zee
430/03/2021
531/03/2021 Dag op zee
61/04/2021 Dag op zee
72/04/2021 Dag op zee
83/04/2021 Dag op zee
94/04/2021 Dag op zee
105/04/2021
116/04/2021
127/04/2021 Dag op zee
138/04/2021 Dag op zee
149/04/2021
1510/04/2021
1611/04/2021 Dag op zee
1712/04/2021

Expeditieyacht met onderzeeër
 • Een bijzonder exclusieve cruise-ervaring aan boord van een intiem yacht
 • Nooit geziene belevingen zoals een duikboot voor 6 gasten of helikoptertocht vanaf het schip
 • Ultra all-inclusive formule met gastronomische maaltijden, geselecteerde dranken, inbegrepen fooien, wifi en excursies

 

Scenic is een Australische rederij die vooral gekend staat om haar ultra luxe riviercruiseschepen. Met Scenic Eclipse – en een tweede zusterschip in aanbouw – vaart Scenic Cruises vanaf nu ook op zee.

Het is een luxe expeditieschip voor maximaal 228 gasten dat eruit ziet en gebouwd is als een privé-yacht, gevuld met indrukwekkende technologische faciliteiten zoals 2 helikopters en een duikboot voor wel 6 gasten (+ piloot): de Scenic Neptune. Kortom, een ultra-luxe expeditieproject met hetzelfde gezellige gevoel dan waarvoor de riviercruises zo gewaardeerd worden.

Aan boord heb je 6 culinaire keuzemogelijkheden, en ook alle dranken zijn in de prijs inbegrepen. Net als de fooien, excursies, Wi-Fi en zelfs de butlerservice. De verhouding tussen gasten en bemanning is trouwens al even indrukwekkend.

Behalve de zomercruises in de Middellandse Zee zijn ontdekkingsreizen voorzien naar de Amerika’s en Antarctica. Ook reizen naar de Noorse fjorden en de Noordpool staan op het programma.

De reeds bestaande riviercruiseschepen van Scenic zijn van hetzelfde topniveau. Verschillende internationale awards voor beste riviercruise maatschappij prijken al op het palmares en de rederij wordt door ervaren cruisers geprezen voor haar befaamde reputatie en wonderlijke cruise-ervaringen die de schepen achterlaten bij haar gasten.

De riviercruises van Scenic (Scenic Space ships) zijn eveneens boekbaar via ATC Cruises. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Scenic Eclipse *****+
 (toon Dekplan)

Een trans-Atlantische cruise is in de puurste zin van het woord een oversteek van een oceaan, van het ene continent naar het andere. Die iconische zeereis van het Verenigd Koninkrijk naar New York, een tocht van zo’n 6 dagen wordt nog steeds gemaakt.

Cunard – de oerbritse cruiserederij die doet denken aan de gouden tijden van de jaren ’20 van de vorige eeuw – biedt nog steeds een regelmatige ‘lijndienst’ aan tussen Southampton en New York. En hoewel je je aan boord moeiteloos kan inbeelden hoe het 100 jaar geleden moest geweest zijn, zijn deze schepen voorzien van alle modern comfort en uitgebreide, luxueuze faciliteiten. Wie denkt dat hij zich zal vervelen tijdens de overtocht, zal achteraf met een heel ander idee terugkomen. Tegelijk is het een uitgelezen manier voor mensen die willen reizen zonder te vliegen.

Maar trans-Atlantische cruises zijn ook zoveel meer dan enkel de oversteek van de ene naar de andere oceaan. In plaats van de rechtstreekse, non-stop zeetocht te kiezen, kan je ook opteren om dezelfde overtocht te maken van eiland naar eiland. Voor wie naar Zuid-Amerika wil, kan dat via de Azoren, de Canarische Eilanden en Kaapverdië. Kies je voor Canada of New York, dan is de zogeheten ‘Route van de Vikings’ een van de mooiste vaarroutes die je maar kan maken. Via IJsland en Groenland, vaar je tot in Newfoundland (Noord-Canada) om vervolgens via de noordoostelijke kust langs Nova Scotia, toe te komen in de Verenigde Staten.

Ook op de Indische Oceaan zijn er heel wat prachtige cruises te vinden, die via het Indische subcontinent langs tropische eilanden zoals de Malediven, Seychellen of Mauritius tot Zuid-Oost Afrika varen. Als je die regio zou willen bezoeken, overweeg dan zeker om ook Madagascar aan te doen. Het is een van de grootste, maar vooral ook mooiste en misschien wel meest miskende eilanden ter wereld.

Hoe dan ook, reizen over zee krijgt met een trans-Atlantische cruise een extra dimensie. Het maakt de ontdekkingsreiziger helemaal in je los. Raak je er niet uit via de zoekselectie online? Via ons eigen Cruise Magazine geven we je nog een heleboel meer inspiratie. Of contacteer ons en wij helpen je graag verder bij je zoektocht naar de ideale cruise !


Prijzen
  (vanaf)
HutPrijs p.p.
Verandah Suite D (dek 5)€6375
Deluxe Verandah Suite DA (dek 5)€7255
Deluxe Verandah Suite DB (dek 5)€7487
Grand Deluxe Suite DD (dek 5)€8455
Verandah Suite C (dek 6)€8375
Deluxe Verandah Suite CA (dek 6)€8695
Verandah Suite B (dek 7)€9175
Grand Deluxe Suite CD (dek 6)€9495
Deluxe Verandah Suite BA (dek 7)€9495
Grand Deluxe Suite BD (dek 7)€10375
Grand Deluxe Suite A (dek 8)€9975
Deluxe Verandah Suite AA (dek 8)€10615
Grand Deluxe Suite AD (dek 8)€11495
Spa Suite S (dek 8)€14935
Spa Suite SA (dek 9)€15335
Spa Suite SB (dek 9)€15495
Panorama Suite P (dek 8)€29335
Grand Panorama Suite GP (dek 6)€30695
Owner's Penthouse Suite OP€36535
2-bedroom Penthouse Suite OT€52030

Inbegrepen
 • De cruise op basis van "Scenic All-Inclusive"
 • Alle dranken aan boord (met uitzondering van enkele zeer bijzondere vintage wijnen, champagnes en spirits)
 • Dagelijks gevulde minibar in de suite
 • Butler Service in alle suites
 • Expert Discovery Leaders aan boord van elke cruise
 • Alle excursies onder leiding van plaatselijke gidsen
 • Gratis gym, yoga & pilates studio
 • Gebruik van de Self-Serive wasserij
 • Gratis Wifi aan boord van de Scenic Eclipse
 • Alle fooien zowel aan boord als aan land zijn inbegrepen
 • De havengelden en Belgische BTW zijn inbegrepen
 • Alle entertainment aan boord
 • De transfer van de luchthaven naar de haven op de dag van inscheping
 • De transfer van de haven naar de luchthaven op de dag van ontscheping
Niet inbegrepen
 • De vluchten naar/van de in- en ontschepingsplaats
 • Uw persoonlijke uitgaven zowel aan boord van de Scenic Eclipse als aan wal zijn niet inbegrepen
 • Uw persoonlijke annulatie en reisverzekering
Wil je meer weten?
Onze medewerkers staan steeds ter beschikking voor al je vragen.
Wil je even langskomen in onze kantoren? Graag !
Maak dan best even een afspraak zodat wij de nodige tijd voor je kunnen vrijmaken en je efficiënt kunnen verder helpen.

ATC Cruises gegevensverwerking

Als ATC Cruises - All Travel Consultants N.V. - zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u na het doornemen van onze privacyverklaring vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of de uitoefening van uw rechten, kan dit via onderstaande contactgegevens:  

Mechelsesteenweg 62 (gelegen naast de gebouwen van Water-Link)
B - 2018 Antwerpen
Telefoon :  + 32 (0)3 236.89.39
E-mail:  info@atccruises.be

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom

Uw persoonsgegevens worden door ATC Cruises verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden waaronder: 

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen, verwerken en bewaren:

 • Persoonlijke identiteitsgegevens : naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres i.f.v. communicatie, vervullen wettelijke verplichtingen en begeleiding
 • M.b.t kosten en/of vergoedingen: bedrag, bankrekeningnummer voor uitbetaling, bewijsstukken (bij werkelijke kostenvergoeding), aard en bedrag kostenvergoedingen die elders verkregen worden (verklaring op eer)
 • Over het aangekochte pakket: omschrijving, start- en einddatum, aantal dagen i.f.v. planning, registratie en opmaak nominatieve kosten en/of vergoedingen•
 • Handtekening (als onderdeel verklaring op eer, overeenkomsten enz.)
 • Kopie verblijfstitel of document.

We gebruiken de verzamelde gegevens alleen voor de doeleinden waarvoor we de gegevens van u hebben verkregen.
Voor de hierna vermelde gegevens geldt dat  ATC Cruises ze pas verwerkt wanneer u daartoe uw uitdrukkelijke toestemming geeft nadat u, los van andere aangelegenheden, over de specifieke doelstellingen van die verwerking geïnformeerd bent.

Van de klant  wordt verwacht dat hij elke wijziging van zijn persoonsgegevens onmiddellijk spontaan en schriftelijk doorgeeft aan ATC Cruises. Volgende gegevens worden ten slotte verwerkt nadat ze elders dan bij de vrijwilliger zelf zijn verkregen.

Minderjarigen:
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van derde, gespecialiseerde partijen aan wie wij de volgende taken uitbesteden:

 • Het verzorgen van de internet omgeving (webhosting, cloudsysteem)
 • Het verzorgen van IT-infrastructuur (o.a. IT netwerk, CRM systeem …)
 • Het verzorgen (en verspreiden) van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
 • Boekhouding en betalingen.

Met elk van deze partijen (verwerkers) hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten waarin de nodige afspraken opgenomen zijn om de beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te waarborgen.
Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is, of wij hier een gerechtvaardigd belang voor hebben.
Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek met machtiging van het parket
(persoons)gegevens bij ons opvraagt, controle vanuit de inspectiediensten op het naleven van de regels rond het toekennen van kostenvergoedingen en de verplichtingen uit de vrijwilligerswet in het algemeen, het overmaken van persoonsgegevens aan de subsidiërende overheid die dit oplegt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.
Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
U heeft het recht deze toestemming te weigeren en om deze ten allen tijde in te trekken.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

ATC Cruises bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Concreet worden de persoonsgegevens bewaard tijdens de volledige duurtijd van het vrijwilligerswerk, of langer wanneer hetzij een wettelijke of decretale bepaling dit oplegt (wettelijke bewaartermijnen van documenten bijvoorbeeld),
hetzij de wettelijke verjaringstermijn van een eventuele rechtsvordering ten aanzien van of door ATC Cruises dit rechtvaardigt.

Beveiliging van de gegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen en de vertrouwelijkheid ervan te waarborgen. Waaronder maatregelen die de gegevens beschermen tegen inbreuken, verlies en  onrechtmatige verwerking. 
Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen: 

 • Alle personen die namens ATC Cruises van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.•
 • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen.
 • We pseudonimiseren / anonimiseren waar mogelijk / nodig en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is.•
 • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
 • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.
 • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Uw rechten omtrent uw gegevens

U hebt recht op  inzage  en kopie van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben.U hebt recht op  correctie en aanvulling wanneer uw gegevens onjuist of onvolledig zijn.   U mag eisen dat uw persoonsgegevens   gewist worden wanneer ze niet langer noodzakelijk zijn ten aanzien van de doeleinden waarvoor ze werden verzameld of verwerkt, wanneer er geen gerechtvaardigd doel meer bestaat voor de verwerking, wanneer u  terugkomt op uw toestemming betreffende de verwerking van bepaalde gegevens en de organisatie zich niet kan baseren op een ander gerechtvaardigd doel voor de verwerking.

U hebt het recht om de  verwerking van uw persoonsgegevens te laten beperken wanneer u de juistheid van die gegevens betwist of wanneer u zich verzet tegen de verwerking van de gegevens (zie verder) zodat de gegevens alleen nog verwerkt kunnen worden met uw toestemming , voor de vaststelling van de uitoefening of de verdediging van rechten voor de rechtbank of voor de bescherming van de rechten van een andere persoon.

U hebt  het recht om zich te  verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om redenen die verband houden met uw bijzonder situatie, tenzij voor de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de inachtneming van de contractuele of wettelijke verplichtingen van de organisatie.    

U kunt de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en die wij geautomatiseerd verwerken, ontvangen in een  gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat, zodat u deze kunt  doorgeven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke of zodat wij deze, op uw vraag en als dit technisch mogelijk is, kunnen overmaken aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.

Voor de verwerking van persoonsgegevens die wij op basis van uw toestemming hebben verkegen, kunt u uw  toestemming om het even wanneer intrekken. De verwerking van deze gegevens vóór de intrekking van de toestemming blijft geldig.  Bovenaan dit privacy statement staat hoe u contact met ons kan opnemen om uw rechten uit te oefenen.   (U kan ons ook contacteren via de contactpagina van onze website …www.atccruises.be… ). (om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren). Om uw identiteit te controleren vragen wij u om een kopie van uw identiteitskaart mee te sturen. We raden je sterk aan om daarbij je pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te vermelden dat het om een kopie gaat.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens of over de uitoefening van uw rechten dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit ( Privacy Commissie) , dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming, of om een procedure in rechte aan te spannen

Wijziging privacy statement 

ATC Cruises kan zijn privacy statement wijzigen.  Van deze wijziging zullen we een aankondiging doen op onze website.  De laatste wijziging gebeurde op …25 oktober 2017…  Oudere versies van ons privacy statement zullen in ons archief worden opgeslagen.  Stuur ons een e-mail als u deze wilt raadplegen.

Referentie: Pzagzv7i/GLUBdisfwQBLA==