Contacteer ons op: 03 236 89 39

Zoek uw cruise!
earth Bestemming
Vaargebied
kalender
boot Rederij
Rederij


11 dagen Frans Polynesië & Stille Oceaan

Princess Cruises
Pacific Princess ****
Vertrekdatum 15/10/2020
Vanaf
€1848
Vaarroute
DagDatumHavens
115/10/2020 Papeete Frans Polynesie
216/10/2020 Papeete Frans Polynesie
317/10/2020 Huahine Frans Polynesië
418/10/2020 Dag op zee
519/10/2020 Rangiroa Tuamotu Archipel
620/10/2020 Dag op zee
721/10/2020 Raiatea Frans Polynesië
822/10/2020 Bora Bora Frans Polynesie
923/10/2020 Bora Bora Frans Polynesie
1024/10/2020 Moorea Frans Polynesie
1024/10/2020 Papeete Frans Polynesie
1125/10/2020 Papeete Frans Polynesie

Kwalitatief modern cruisen met een vleugje nostalgie
 • Premium cruisen, vlekkeloos georganiseerde excursies
 • Broadway shows en musicals op topniveau
 • Specialist voor Alaska (met eigen treinen en lodges) en Japan

Princess Cruises is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in de wereld van cruises. Veel vaste cruiseklanten zullen de schepen vrijwel meteen herkennen aan de gigantisch grote filmschermen op het bovendek. ‘Movies under the stars’ is dan ook een van de typische kenmerken van de rederij.

Wij omschrijven Princess Cruises het liefste als 'kwalitatief modern cruisen met een vleugje nostalgie'. Princess is een Premium cruiserederij die dikwijls gekozen wordt omwille van de routes in Alaska en Noord-Amerika.

Hoewel het laatste decennium – vooral bij Europeanen – hun prijs-kwalitatieve cruises naar de Baltische Staten en rond de Britse Eilanden evenzeer aan populariteit winnen. De jarenlange ervaring is dan ook overal voelbaar: van de vlekkeloze service tot de piekfijn georganiseerde excursies.

Behalve de uitgebreide keuze aan restaurants en bars aan boord – van Italiaans tot steak, sushi en meer – vind je op de nieuwere schepen nog meer faciliteiten en attracties. Zoals een glazen tunnel die 39 meter boven zeeniveau over de zijkant van het schip loopt, of een wervelende licht- en watershow op en rond de fonteinen aan het zonnedek.

Op het vlak van boordtechnologie en voor het gebruiksgemak van de passagiers ontwikkelde Princess de ‘Ocean Medallion’, waarmee je contactloos toegang krijgt tot je hut, drankjes kan bestellen, excursies reserveren, en tal van interactieve toepassingen die al bruikbaar zijn vóór aanvang van je cruisevakantie. Deze medaillon heeft nu al de klassieke key card vervangen op de meeste afvaarten.

Voor cruises naar Alaska is Princess een uitstekende keuze, met eigen treinen én een privé uitgebate ‘Wilderness Lodge’ aan Mount McKinley. Ook voor Japan heeft de rederij een goede reputatie en een aanbod aan afvaarten het ganse jaar rond. De sfeer aan boord is casual en tegelijk houdt Princess vast aan de traditionele gala-avond met toespraak van de kapitein en een indrukwekkende champagnepiramide.

 

Pacific Princess ****
 (toon Dekplan)

Aangezien Australië niet meteen bij de deur is, kies je hier maar beter meteen voor een lange en gevarieerde vaarroute. De meeste cruises die rondom het gigantische continent varen, beginnen of eindigen in Sydney, in de schaduw van de befaamde Harbour Bridge en de iconische Sydney Opera.

Natuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken: in Airlie Beach kan je het Great Barrier Reef bezoeken en Cairns wordt door een regenwoud begrensd. Het tropische Darwin, de hoofdstad van Northern Territory, is vernoemd naar Charles Darwin en de derde expeditie van de HMS Beagle. Exmouth is een onderwaterparadijs voor snorkelaars en duikers. Perth is ingesloten door de oceaan en een reusachtige woestijn en daardoor de meest geïsoleerde metropool van het land.

Albany ligt in een uitgestrekte baai en is de oudste koloniale nederzetting van West- Australië. Andere trekpleisters zijn het kosmopolitische Adelaide en tennismekka Melbourne. Veel cruiseschepen varen ook naar het desolate Tasmanië en Philip Island, een eiland waar de kleinste pinguïns ter wereld thuis zijn. 

Nieuw-Zeeland stond niet zomaar decor voor de trilogie van ‘Lord of the Rings’. De landschappen hier zijn even spectaculair en dramatisch dan hoe je ze in de films te zien krijgt. Het noordelijke eiland is warmer van klimaat en groener van vegetatie, het grotere Southern Island heeft grillige gebergtes, blauwe meren en diepe fjorden. Een klein weetje: in Nieuw-Zeeland wonen slechts 3,5 miljoen mensen maar wel 70 miljoen schapen.

De Stille Oceaan of Pacific bedekt een derde van het wereldoppervlak en is uitgestrekter dan alle continenten bij elkaar - een immens grote plas water met hier en daar een klein stukje land dat er bovenuit steekt. Een cruise is de beste manier om kennis te maken met een van de vele eilanden.

Frans-Polynesië groepeert vijf archipels, waaronder Nuka Hiva, het grootste van de Markieseilanden. Meer dan 1500 km verder vind je andere paradijselijke bestemmingen zoals Moorea, Bora Bora en Tahiti. 

Raak je er niet uit via de zoekselectie online? Via ons eigen Cruise Magazine geven we je nog een heleboel meer inspiratie. Of contacteer ons en wij helpen je graag verder bij je zoektocht naar de ideale cruise !


Prijzen
  (vanaf)
HutPrijs p.p.
Suite €4839
Mini-Suite€2815
Butenhut balkon €2428
Buitenhut €2023
Binnenhut €1759

Inbegrepen
 • De cruise op basis van vol pension (alle maaltijden aan boord)
 • De havengelden
 • De Belgische btw
 • Alle entertainment aan boord
Niet inbegrepen
 • De vluchten naar/van de in- en ontschepingsplaats
 • De transfers op de in- en ontschepingsplaats
 • Dranken
 • Excursies
 • De fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Verzekering (annulering / bagage / reisbijstand)

ATCRUISES Gegevensverwerking

Als ATCCRUISES zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u na het doornemen van onze privacy verklaring, vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of de uitoefening van uw rechten, kan dit via onderstaande contactgegevens:  

Mechelsesteenweg 62 (gelegen naast de Water-Link)
2018 Antwerpen
België
Telefoon :  + 32 (0)3 236.89.39
E-mail:  info@atccruises.be

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom

Uw persoonsgegevens worden door ATCCRUISES verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden waaronder: 

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen, verwerken en bewaren:

 • Persoonlijke identiteitsgegevens : naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres i.f.v. communicatie, vervullen wettelijke verplichtingen en begeleiding
 • M.b.t kosten en/of vergoedingen: bedrag, bankrekeningnummer voor uitbetaling, bewijsstukken (bij werkelijke kostenvergoeding), aard en bedrag kostenvergoedingen die elders verkregen worden (verklaring op eer)
 • Over het aangekochte pakket: omschrijving, start- en einddatum, aantal dagen i.f.v. planning, registratie en opmaak nominatieve kosten en/of vergoedingen•
 • Handtekening (als onderdeel verklaring op eer, overeenkomsten enz.)
 • Kopie verblijfstitel of document.

We gebruiken de verzamelde gegevens alleen voor de doeleinden waarvoor we de gegevens van u hebben verkregen.
Voor de hierna vermelde gegevens geldt dat  ATCCRUISES ze pas verwerkt wanneer u daartoe uw uitdrukkelijke toestemming geeft nadat u, los van andere aangelegenheden, over de specifieke doelstellingen van die verwerking geïnformeerd bent.

Van de klant  wordt verwacht dat hij elke wijziging van zijn persoonsgegevens onmiddellijk spontaan en schriftelijk doorgeeft aan ATCCRUISES. Volgende gegevens worden ten slotte verwerkt nadat ze elders dan bij de vrijwilliger zelf zijn verkregen.

Minderjarigen:
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van derde, gespecialiseerde partijen aan wie wij de volgende taken uitbesteden:

 • Het verzorgen van de internet omgeving (webhosting, cloudsysteem)
 • Het verzorgen van IT-infrastructuur (o.a. IT netwerk, CRM systeem …)
 • Het verzorgen (en verspreiden) van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
 • Boekhouding en betalingen.

Met elk van deze partijen (verwerkers) hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten waarin de nodige afspraken opgenomen zijn om de beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te waarborgen.
Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is, of wij hier een gerechtvaardigd belang voor hebben.
Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek met machtiging van het parket
(persoons)gegevens bij ons opvraagt, controle vanuit de inspectiediensten op het naleven van de regels rond het toekennen van kostenvergoedingen en de verplichtingen uit de vrijwilligerswet in het algemeen, het overmaken van persoonsgegevens aan de subsidiërende overheid die dit oplegt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.
Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
U heeft het recht deze toestemming te weigeren en om deze ten allen tijde in te trekken.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

ATCCRUISES bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Concreet worden de persoonsgegevens bewaard tijdens de volledige duurtijd van het vrijwilligerswerk, of langer wanneer hetzij een wettelijke of decretale bepaling dit oplegt (wettelijke bewaartermijnen van documenten bijvoorbeeld),
hetzij de wettelijke verjaringstermijn van een eventuele rechtsvordering ten aanzien van of door ATCCRUISES dit rechtvaardigt.

Beveiliging van de gegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen en de vertrouwelijkheid ervan te waarborgen. Waaronder maatregelen die de gegevens beschermen tegen inbreuken, verlies en  onrechtmatige verwerking. 
Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen: 

 • Alle personen die namens ATCCRUISES van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.•
 • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen.
 • We pseudonimiseren / anonimiseren waar mogelijk / nodig en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is.•
 • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
 • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.
 • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Uw rechten omtrent uw gegevens

U hebt recht op  inzage  en kopie van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben.U hebt recht op  correctie en aanvulling wanneer uw gegevens onjuist of onvolledig zijn.   U mag eisen dat uw persoonsgegevens   gewist worden wanneer ze niet langer noodzakelijk zijn ten aanzien van de doeleinden waarvoor ze werden verzameld of verwerkt, wanneer er geen gerechtvaardigd doel meer bestaat voor de verwerking, wanneer u  terugkomt op uw toestemming betreffende de verwerking van bepaalde gegevens en de organisatie zich niet kan baseren op een ander gerechtvaardigd doel voor de verwerking.

U hebt het recht om de  verwerking van uw persoonsgegevens te laten beperken wanneer u de juistheid van die gegevens betwist of wanneer u zich verzet tegen de verwerking van de gegevens (zie verder) zodat de gegevens alleen nog verwerkt kunnen worden met uw toestemming , voor de vaststelling van de uitoefening of de verdediging van rechten voor de rechtbank of voor de bescherming van de rechten van een andere persoon.

U hebt  het recht om zich te  verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om redenen die verband houden met uw bijzonder situatie, tenzij voor de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de inachtneming van de contractuele of wettelijke verplichtingen van de organisatie.    

U kunt de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en die wij geautomatiseerd verwerken, ontvangen in een  gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat, zodat u deze kunt  doorgeven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke of zodat wij deze, op uw vraag en als dit technisch mogelijk is, kunnen overmaken aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.

Voor de verwerking van persoonsgegevens die wij op basis van uw toestemming hebben verkegen, kunt u uw  toestemming om het even wanneer intrekken. De verwerking van deze gegevens vóór de intrekking van de toestemming blijft geldig.  Bovenaan dit privacy statement staat hoe u contact met ons kan opnemen om uw rechten uit te oefenen.   (U kan ons ook contacteren via de contactpagina van onze website …www.atccruises.be… ). (om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren). Om uw identiteit te controleren vragen wij u om een kopie van uw identiteitskaart mee te sturen. We raden je sterk aan om daarbij je pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te vermelden dat het om een kopie gaat.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens of over de uitoefening van uw rechten dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit ( Privacy Commissie) , dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming, of om een procedure in rechte aan te spannen

Wijziging privacy statement 

ATCCRUISES  kan zijn privacy statement wijzigen.  Van deze wijziging zullen we een aankondiging doen op onze website.  De laatste wijziging gebeurde op …25 oktober 2017…  Oudere versies van ons privacy statement zullen in ons archief worden opgeslagen.  Stuur ons een e-mail als u deze wilt raadplegen.

Referentie: pOak3H/WrXuLyKZTpBe/rQ==