Zoek uw cruise!
earth
earth Bestemming
Vaargebied

kalender
boot Rederij
Rederij


Nu Zoeken

13 dagen Transatlantisch Westwaarts

Crystal Cruises
Crystal Serenity *****
Vertrekdatum 5/9/2021
Vanaf
€4014
Vaarroute
DagDatumHavens
15/09/2021
26/09/2021
37/09/2021
48/09/2021 Dag op zee
59/09/2021 Dag op zee
610/09/2021 Dag op zee
711/09/2021 Dag op zee
812/09/2021 Dag op zee
913/09/2021
1014/09/2021
1115/09/2021
1216/09/2021
1317/09/2021
1418/09/2021 Dag op zee

Luxe in laagjes
 • Ruime luxeschepen voor veeleisende cruisers
 • Culinaire verwennerij met all-inclusive service
 • Expedities in stijl en professionele begeleiding

Crystal Cruises heeft een niche in het aanbod van luxecruises: grote schepen met alle faciliteiten en entertainment maar voor veel minder passagiers. Voeg daarbij de gepersonaliseerde superservice die je normaal alleen op kleinere luxeschepen mag verwachten. Het resultaat biedt het beste van twee werelden: alle voordelen van een groot schip met de verwennerij van een klein schip.

Ook het culinaire aanbod is op-en-top verzorgd. In de specialiteitenrestaurants Umi Uma en Prego kan je proeven van culinaire hoogstandjes uit Azië en Italië en in het Waterside Restaurant heb je de vrije keuze voor tafelzetting. Zowel ’s avonds als overdag kan je kiezen uit talloze activiteiten, variërend van Pilates of spinning tot lezingen over kunst en muziek.

Voor de liefhebbers zijn er speciale themareizen die in het teken staan van bijvoorbeeld golf of ballroomdancing. Maar tegelijk is er een groot aanbod van kwalitatieve shows en entertainment op veel niveaus.

Qua bestemmingen zijn vooral de cruises naar het Verre Oosten zeer gegeerd, net als de Wereldcruises. Tijdig reserveren is een noodzaak. Met het schitterend gerenoveerde expeditieschip Crystal Esprit gaf Crystal het startschot voor een nieuw hoofdstuk in haar rederijgeschiedenis, luxe (& all-inclusive) exepeditiecruises. Een mini-onderzeeër en 4 zodiac-vlotten staan garant voor een unieke manier van exploreren !

Crystal Serenity *****
 (toon Dekplan)
Op 7 juli 2003 begon de Crystal Serenity aan haar eerste 14-daagse rondreis door Noord- Europa. Dit schip, het grootste van de rederij, biedt nog iets meer luxe dan haar voorgangers Crystal Harmony en Crystal Symphony. De Crystal Serenity biedt meer ruimte per gast dan welk schip ook in dezelfde klasse. Aan boord vindt u een heuse Feng Shui Spa en maar liefst 85% van de hutten beschikt over een privé-balkon. Op culinair gebied biedt de Crystal Serenity o.a. een Sushi Bar waar de beroemde chef Nobu Matsuhisa de maaltijden bereidt. De Crystal Symphony en de Crystal Serenity zijn de hoogst gewaardeerde middelgrootte cruiseschepen ter wereld ! In 2006 werd Crystal Cruises voor de 10e keer op rij uitgeroepen tot World's Best Large-Ship Cruise Line. Sinds haar oprichting heeft Crystal Cruises meer onderscheidingen ontvangen dan welke andere rederij ook.

Alsr u luxe werkelijk op waarde weet te schatten en als u prijs stelt op al de voordelen van een groot schip en de vrijheid van een klein schip, dan is Crystal Cruises de ideale keuze. Crystal Cruises bevaart de zeven wereldzeeën al jaren en blijft onvermoeibaar op zoek naar nieuwe bestemmingen.

De Crystal Serenity is 36% groter dan de Crystal Harmony, maar biedt slechts plaats aan 12% meer passagiers, wat dus een garantie is op nóg meer ruimte per passagier. De Crystal Serenity heeft tevens dubbel zoveel "Penthouses" en 85% van de buitenhutten beschikt over een privé-balkon.

De Crystal Serenity is het jongere en iets grotere zusje van de Crystal Symphony en is niet minder geliefd. Ook de Crystal Serenity biedt dezelfde uitstekende service door zorgvuldig geselecteerd en uitstekend opgeleid personeel. Naast het hoofdrestaurant biedt de Crystal Serenity enkele aantrekkelijke alternative opties zoals het Italiaans restaurant Prego, het Aziatisch restaurant Silk Road, de uitermate populaire Sushi Bar onder supervisie van de beroemde Japanse chef Nobu Matsuhisa en de casual à la carte poolside dining venue Tastes. Met meer dan 200 selecties heeft Crystal Cruises bovendien één van de uitgebreidste wijnkaarten ter zee.

Een trans-Atlantische cruise is in de puurste zin van het woord een oversteek van een oceaan, van het ene continent naar het andere. Die iconische zeereis van het Verenigd Koninkrijk naar New York, een tocht van zo’n 6 dagen wordt nog steeds gemaakt.

Cunard – de oerbritse cruiserederij die doet denken aan de gouden tijden van de jaren ’20 van de vorige eeuw – biedt nog steeds een regelmatige ‘lijndienst’ aan tussen Southampton en New York. En hoewel je je aan boord moeiteloos kan inbeelden hoe het 100 jaar geleden moest geweest zijn, zijn deze schepen voorzien van alle modern comfort en uitgebreide, luxueuze faciliteiten. Wie denkt dat hij zich zal vervelen tijdens de overtocht, zal achteraf met een heel ander idee terugkomen. Tegelijk is het een uitgelezen manier voor mensen die willen reizen zonder te vliegen.

Maar trans-Atlantische cruises zijn ook zoveel meer dan enkel de oversteek van de ene naar de andere oceaan. In plaats van de rechtstreekse, non-stop zeetocht te kiezen, kan je ook opteren om dezelfde overtocht te maken van eiland naar eiland. Voor wie naar Zuid-Amerika wil, kan dat via de Azoren, de Canarische Eilanden en Kaapverdië. Kies je voor Canada of New York, dan is de zogeheten ‘Route van de Vikings’ een van de mooiste vaarroutes die je maar kan maken. Via IJsland en Groenland, vaar je tot in Newfoundland (Noord-Canada) om vervolgens via de noordoostelijke kust langs Nova Scotia, toe te komen in de Verenigde Staten.

Ook op de Indische Oceaan zijn er heel wat prachtige cruises te vinden, die via het Indische subcontinent langs tropische eilanden zoals de Malediven, Seychellen of Mauritius tot Zuid-Oost Afrika varen. Als je die regio zou willen bezoeken, overweeg dan zeker om ook Madagascar aan te doen. Het is een van de grootste, maar vooral ook mooiste en misschien wel meest miskende eilanden ter wereld.

Hoe dan ook, reizen over zee krijgt met een trans-Atlantische cruise een extra dimensie. Het maakt de ontdekkingsreiziger helemaal in je los. Raak je er niet uit via de zoekselectie online? Via ons eigen Cruise Magazine geven we je nog een heleboel meer inspiratie. Of contacteer ons en wij helpen je graag verder bij je zoektocht naar de ideale cruise !


Prijzen
  (vanaf)
HutPrijs p.p.
Deluxe Stateroom Picture Window C3€3649
Deluxe Stateroom Picture Window C2 (beperkt zicht)€3949
Deluxe Stateroom Picture Window C1€4249
Deluxe Stateroom Verandah B3€5099
Deluxe Stateroom Verandah B2 (beperkt zicht)€5249
Deluxe Stateroom Verandah B1€5349
Deluxe Stateroom Verandah A2€5449
Deluxe Stateroom Verandah A1€5549
Deluxe Stateroom Verandah P2€5649
Deluxe Stateroom Verandah P1€5749
Penthouse Verandah PH€8599
Seabreeze Penthouse SH€8599
Penthouse Verandah PS€11599
Seabreeze Penthouse Suite SP€11599
Crystal Penthouse Verandah CP€23099

Inbegrepen
 • De cruise op basis van "Crystal All-Inclusive" aan boord
 • De Fooien aan boord van de Crystal Serenity zijn inbegrepen
 • Gratis internet / wifi aan boord van de Crystal Serenity
 • De havengelden en de Belgische BTW zijn inclusief
 • Wij reserveren graag voor u de specialiteitenrestaurants
 • 1 reservatie in het specialiteitenrestaurant Prego
 • 1 reservatie in het specialiteitenrestaurant Umi Uma
 • 1 reservatie in het specialiteitenrestaurant Silk Kitchen
Niet inbegrepen
 • De vluchten naar/van de in- en ontschepingsplaats
 • De transfers op de in- en ontschepingsplaats
 • Uw persoonlijke uitgaven zowel aan boord als aan wal
 • De facultatieve uitstappen
 • Een persoonlijke annulatie & reisverzekering
Wil je meer weten?
Onze medewerkers staan steeds ter beschikking voor al je vragen.
Wil je even langskomen in onze kantoren? Graag !
Maak dan best even een afspraak zodat wij de nodige tijd voor je kunnen vrijmaken en je efficiënt kunnen verder helpen.

ATC Cruises gegevensverwerking

Als ATC Cruises - All Travel Consultants N.V. - zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u na het doornemen van onze privacyverklaring vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of de uitoefening van uw rechten, kan dit via onderstaande contactgegevens:  

Mechelsesteenweg 62 (gelegen naast de gebouwen van Water-Link)
B - 2018 Antwerpen
Telefoon :  + 32 (0)3 236.89.39
E-mail:  info@atccruises.be

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom

Uw persoonsgegevens worden door ATC Cruises verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden waaronder: 

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen, verwerken en bewaren:

 • Persoonlijke identiteitsgegevens : naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres i.f.v. communicatie, vervullen wettelijke verplichtingen en begeleiding
 • M.b.t kosten en/of vergoedingen: bedrag, bankrekeningnummer voor uitbetaling, bewijsstukken (bij werkelijke kostenvergoeding), aard en bedrag kostenvergoedingen die elders verkregen worden (verklaring op eer)
 • Over het aangekochte pakket: omschrijving, start- en einddatum, aantal dagen i.f.v. planning, registratie en opmaak nominatieve kosten en/of vergoedingen•
 • Handtekening (als onderdeel verklaring op eer, overeenkomsten enz.)
 • Kopie verblijfstitel of document.

We gebruiken de verzamelde gegevens alleen voor de doeleinden waarvoor we de gegevens van u hebben verkregen.
Voor de hierna vermelde gegevens geldt dat  ATC Cruises ze pas verwerkt wanneer u daartoe uw uitdrukkelijke toestemming geeft nadat u, los van andere aangelegenheden, over de specifieke doelstellingen van die verwerking geïnformeerd bent.

Van de klant  wordt verwacht dat hij elke wijziging van zijn persoonsgegevens onmiddellijk spontaan en schriftelijk doorgeeft aan ATC Cruises. Volgende gegevens worden ten slotte verwerkt nadat ze elders dan bij de vrijwilliger zelf zijn verkregen.

Minderjarigen:
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van derde, gespecialiseerde partijen aan wie wij de volgende taken uitbesteden:

 • Het verzorgen van de internet omgeving (webhosting, cloudsysteem)
 • Het verzorgen van IT-infrastructuur (o.a. IT netwerk, CRM systeem …)
 • Het verzorgen (en verspreiden) van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
 • Boekhouding en betalingen.

Met elk van deze partijen (verwerkers) hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten waarin de nodige afspraken opgenomen zijn om de beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te waarborgen.
Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is, of wij hier een gerechtvaardigd belang voor hebben.
Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek met machtiging van het parket
(persoons)gegevens bij ons opvraagt, controle vanuit de inspectiediensten op het naleven van de regels rond het toekennen van kostenvergoedingen en de verplichtingen uit de vrijwilligerswet in het algemeen, het overmaken van persoonsgegevens aan de subsidiërende overheid die dit oplegt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.
Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
U heeft het recht deze toestemming te weigeren en om deze ten allen tijde in te trekken.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

ATC Cruises bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Concreet worden de persoonsgegevens bewaard tijdens de volledige duurtijd van de reis, of langer wanneer hetzij een wettelijke of decretale bepaling dit oplegt (wettelijke bewaartermijnen van documenten bijvoorbeeld),
hetzij de wettelijke verjaringstermijn van een eventuele rechtsvordering ten aanzien van of door ATC Cruises dit rechtvaardigt.

Beveiliging van de gegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen en de vertrouwelijkheid ervan te waarborgen. Waaronder maatregelen die de gegevens beschermen tegen inbreuken, verlies en  onrechtmatige verwerking. 
Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen: 

 • Alle personen die namens ATC Cruises van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.•
 • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen.
 • We pseudonimiseren / anonimiseren waar mogelijk / nodig en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is.•
 • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
 • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.
 • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Uw rechten omtrent uw gegevens

U hebt recht op  inzage  en kopie van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben.U hebt recht op  correctie en aanvulling wanneer uw gegevens onjuist of onvolledig zijn.   U mag eisen dat uw persoonsgegevens   gewist worden wanneer ze niet langer noodzakelijk zijn ten aanzien van de doeleinden waarvoor ze werden verzameld of verwerkt, wanneer er geen gerechtvaardigd doel meer bestaat voor de verwerking, wanneer u  terugkomt op uw toestemming betreffende de verwerking van bepaalde gegevens en de organisatie zich niet kan baseren op een ander gerechtvaardigd doel voor de verwerking.

U hebt het recht om de  verwerking van uw persoonsgegevens te laten beperken wanneer u de juistheid van die gegevens betwist of wanneer u zich verzet tegen de verwerking van de gegevens (zie verder) zodat de gegevens alleen nog verwerkt kunnen worden met uw toestemming , voor de vaststelling van de uitoefening of de verdediging van rechten voor de rechtbank of voor de bescherming van de rechten van een andere persoon.

U hebt  het recht om zich te  verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om redenen die verband houden met uw bijzonder situatie, tenzij voor de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de inachtneming van de contractuele of wettelijke verplichtingen van de organisatie.    

U kunt de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en die wij geautomatiseerd verwerken, ontvangen in een  gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat, zodat u deze kunt  doorgeven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke of zodat wij deze, op uw vraag en als dit technisch mogelijk is, kunnen overmaken aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.

Voor de verwerking van persoonsgegevens die wij op basis van uw toestemming hebben verkegen, kunt u uw  toestemming om het even wanneer intrekken. De verwerking van deze gegevens vóór de intrekking van de toestemming blijft geldig.  Bovenaan dit privacy statement staat hoe u contact met ons kan opnemen om uw rechten uit te oefenen.   (U kan ons ook contacteren via de contactpagina van onze website …www.atccruises.be… ). (om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren). Om uw identiteit te controleren vragen wij u om een kopie van uw identiteitskaart mee te sturen. We raden je sterk aan om daarbij je pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te vermelden dat het om een kopie gaat.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens of over de uitoefening van uw rechten dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit ( Privacy Commissie) , dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming, of om een procedure in rechte aan te spannen

Wijziging privacy statement 

ATC Cruises kan zijn privacy statement wijzigen.  Van deze wijziging zullen we een aankondiging doen op onze website.  De laatste wijziging gebeurde op …25 oktober 2017…  Oudere versies van ons privacy statement zullen in ons archief worden opgeslagen.  Stuur ons een e-mail als u deze wilt raadplegen.

Referentie: OiG8KGZVrAr9kzYoy5vqBQ==