Zoek uw cruise!
earth
earth Bestemming
Vaargebied

kalender
boot Rederij
Rederij
Zeecruises


Riviercruises

Nu Zoeken

12 dagen Nieuwjaarscruise Canarische

Azamara Club Cruises
Azamara Journey ****
Vertrekdatum 28/12/2021
Vanaf
€2870
Vaarroute
DagDatumHavens
128/12/2021
229/12/2021
330/12/2021
431/12/2021
51/01/2022 Dag op zee
62/01/2022
73/01/2022
84/01/2022
95/01/2022
106/01/2022
117/01/2022
128/01/2022


Intiem cruisen op kleinschalige boetiekschepen
 • Originele bestemmingen met langer verblijf aan land
 • Fooien & dranken inbegrepen
 • Originele avondexcursies op unieke locaties
  (Azamazing Evenings)

De 3 kleinschalige schepen van Azamara zijn voorbestemd voor kritische reizigers die op zoek zijn naar unieke bestemmingen en fascinerende steden. De boetiekschepen blijven ‘s avonds extra lang of zelfs voor een overnachting in de havens liggen.

Met zorgvuldig uitgekozen landexcursies en (vrijblijvende) inleidende lezingen aan boord haal je het beste uit elke bestemming. De vermelding ‘cruises’ werd immers bewust uit zowel de naam als het logo gehaald, om duidelijk te maken dat Azamara veel meer biedt dan enkel dat. De beleving aan land is minstens even belangrijk dan aan boord.

Als gast mag je je verwachten aan een unieke reiservaring in intieme sfeer en met een persoonlijke service. De vaarroutes vormen een gevarieerde mix van cruises in Europa, het Caraïbisch gebied, Zuid-Amerika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. De nieuwste aanwinst - Azamara Pursuit - gaat als een echte ontdekkingsreiziger op zoek naar de mooiste Mediterrane regio’s, als de Griekse Eilanden, de Adriatische Zee, de Amalfitaanse Kust tot en met Israël. Zelfs het wondermooie Zuid-Afrika en ruige Alaska staan regelmatig op het programma.

Azamara biedt een formule aan met inbegrepen fooien, boetiekwijnen bij de lunch en het diner, een selectie sterke dranken, wijnen en internationale bieren aan alle bars. Gasten kunnen daarnaast doorlopend genieten van frisdranken, koffie en thee.

Op bijna elke afvaart biedt de rederij bovendien een AzAmazing Evening aan. Dit is een speciaal landevenement op een unieke locatie. Op het programma staan onder meer klassieke concerten, bezoeken aan wijnhuizen, typische volksfeesten en balletavonden.

 

Azamara Journey ****
 (toon Dekplan)
De Azamara Journey werd gebouwd op de Chantiers de l'Atlantique in Frankrijk en kwam in mei 2000 in de vaart onder de naam R6. Aanvankelijk voer het schip voor Renaissance Cruises. Later voer het onder de naam Blue Dream voor de Spaanse rederij Pulmanntur Cruises. In 2006 kocht Celebrity Cruises de Blue Dream met het oog op de uitbreiding van de vloot van Celebrity Expeditions, een upscale onderdeel van Celebrity Cruises. De Blue Dream werd volledig gerenoveerd en kreeg aanvankelijk de naam Celebrity Journey. Na de oprichting van de rederij Azamara Cruises (nu Azamara Club Cruises), eveneens een upscale onderdeel van Celebriy Cruises, kreeg het schip echter de naam Azamara Journey. In mei 2007 maakte de Azamara Journey haar eerste cruise onder de vlag van Azamara Cruises.

De Azamara Journey is intiem en luxueus schip dat u over heel de wereld langs minder betreden paden voert. Dankzij uitgebalanceerde en zorgvuldig samengestelde excursies en dankzij de onmetelijke kennis van een excursie-expert die steeds aan boord is wordt u werkelijk ondergedompeld in de cultuur en geschiedenis van de bezochte plaatsen. De sfeer aan boord is heel informeel met de nadruk op welzijn in al zijn aspecten. Cocktailjurk of smoking mag maar is zeker niet verplicht. Het diner wordt in open zitting geserveerd.

De Azamara Journey biedt plaats aan 710 passagiers in 355 hutten die onderverdeeld zijn in 15 categorieën. Het schip is voorzien van 2 boetieks (Boutique C & The Journey Shop), een casino, een theater (Celebrity Cabaret), een Aqua Spa met kapsalon en fitnesscenter, een buitenzwembad, een panoramische lounge (Looking Glass), een buitenzwembad, een internetcafé, een martini bar, een wijnbar (Indulgences), een piano bar (Michael's Club), een koffie-café (Cova Café), een hoofdrestaurant (Discoveries), 2 specialiteitenrestaurants (Aqualina voor de Mediterraanse keuken & Prime C voor steak en vis/zeevruchten) en een alternatief restaurant voor casual dining & sushi (Windows Café).

Alle hutten aan boord van de Azamara Journey zijn voorzien van 2 aparte bedden die omgevormd kunnen worden tot een queen-size bed, een sofa, een kaptafel met stoel, een flat-screen televisie, een koelkast met minibar, individueel regelbare airconditioning, direct-dial telefoon met voicemail, een kluisje, een haardroger, een badkamer met douche en butler service.

In de oostelijke Atlantische oceaan zijn er verschillende archipels waar cruiseschepen aanmeren: het bloemeneiland Madeira of de Azoren, die elk tot Portugal behoren. Het grootste eiland is Sao Miguel en heeft een verbluffend mooi landschap met ondermeer twee heldere meren in de kraters van een uitgedoofde vulkaan.

Het zijn ideale wandelbestemmingen voor wie van spectaculaire vergezichten houdt. Heel sportief hoef je trouwens helemaal niet te zijn. In Funchal (Madeira) vertrekt op wandelafstand van de cruiseterminal een kabelbaan tot helemaal bovenaan de heuvel. Van hieruit kan je een van de magnifieke bloemen- en plantentuinen bezoeken. Voor wie wat adrenaline zoekt op de terugweg: neem plaats in een van de rieten gevlochten manden op wieltjes waarmee de lokale Portugezen samen met jou erin de steile heuvels afdalen.

De Canarische Eilanden zijn wellicht de bekendste vakantiebestemming langs de Atlantische kusten, maar de verborgen parels leer je pas echt kennen als men je van het ene naar het andere eiland reist. Een cruiseschip is hiervoor dan ook het ideale vervoermiddel. 

In Tenerife – het grootste van de eilanden uit de archipel - is een actieve wandeltocht naar het Nationaal Park van Pico del Teide en de gelijknamige vulkaan een absolute aanrader. Voor wie liever de fiets neemt is een lokale ‘tapastour’ een even leuk alternatief. Ook in Fuerteventura kan je een aardig stukje fietsen of mountainbiken, of nog avontuurlijker: een begeleide tocht met 4x4 jeeps door het ruige binnenland.

Op Lanzarote boek je best een rondrit per bus doorheen het maanlandschap van het Timanfaya Nationaal Park waar je de (actieve) werking van vulkanen van dichtbij kan zien en voelen. Zeker ook het overwegen waard is om langs de Cueva de los Verdes gaan - een grot die ontstaan is door een ondergrondse lavastroom afkomstig van de La Corona vulkaan, 6 km verderop. Op de rotswanden vormen veelkleurige mineralen een spectaculair patroon voor de bezoekers.

Een cruise langs de Atlantische kusten zijn niet compleet zonder een bezoek aan de heerlijke drukte van Marokkaanse havensteden als Casablanca, Tanger of Marrakech met hun typische souks boordevol kleurige kleding en tapijten, vrolijke lampions en de heerlijke geur van honderden verschillende kruiden.

Raak je er niet uit via de zoekselectie online? Via ons eigen Cruise Magazine geven we je nog een heleboel meer inspiratie. Of contacteer ons en wij helpen je graag verder bij je zoektocht naar de ideale cruise !


Prijzen
  (vanaf)
HutPrijs p.p.
Binnenhut €2870
Buitenhut €3114
Buitenhut balkon €3358
Suite €7629

Inbegrepen
 • De cruise op basis van vol pension alle maaltijden aan boord inclusief huiswijn bij lunch en diner
 • Alle niet-alcoholische dranken
 • Geselecteerde geestrijke dranken
 • Wijnen en internatinale bieren tijdens de openingsuren van de bars
 • Gratis diner in de specialiteitenrestaurants alleen voor gasten in de suites
 • Alle entertainment aan boord
 • De fooien
 • De Belgische BTW
Niet inbegrepen
 • De niet onder "inbegrepen" vermelde dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Excursies
 • Verzekering annulering / reisbijstand / bagage
 • De vluchten van/naar de in- en ontschepinsplaats
 • De transfers op de in- en ontschepingsplaats
Wil je meer weten?
Onze medewerkers staan steeds ter beschikking voor al je vragen.
Wil je even langskomen in onze kantoren? Graag !
Maak dan best even een afspraak zodat wij de nodige tijd voor je kunnen vrijmaken en je efficiënt kunnen verder helpen.

ATC Cruises gegevensverwerking

Als ATC Cruises - All Travel Consultants N.V. - zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u na het doornemen van onze privacyverklaring vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of de uitoefening van uw rechten, kan dit via onderstaande contactgegevens:  

Mechelsesteenweg 62 (gelegen naast de gebouwen van Water-Link)
B - 2018 Antwerpen
Telefoon :  + 32 (0)3 236.89.39
E-mail:  info@atccruises.be

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom

Uw persoonsgegevens worden door ATC Cruises verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden waaronder: 

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen, verwerken en bewaren:

 • Persoonlijke identiteitsgegevens : naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres i.f.v. communicatie, vervullen wettelijke verplichtingen en begeleiding
 • M.b.t kosten en/of vergoedingen: bedrag, bankrekeningnummer voor uitbetaling, bewijsstukken (bij werkelijke kostenvergoeding), aard en bedrag kostenvergoedingen die elders verkregen worden (verklaring op eer)
 • Over het aangekochte pakket: omschrijving, start- en einddatum, aantal dagen i.f.v. planning, registratie en opmaak nominatieve kosten en/of vergoedingen•
 • Handtekening (als onderdeel verklaring op eer, overeenkomsten enz.)
 • Kopie verblijfstitel of document.

We gebruiken de verzamelde gegevens alleen voor de doeleinden waarvoor we de gegevens van u hebben verkregen.
Voor de hierna vermelde gegevens geldt dat  ATC Cruises ze pas verwerkt wanneer u daartoe uw uitdrukkelijke toestemming geeft nadat u, los van andere aangelegenheden, over de specifieke doelstellingen van die verwerking geïnformeerd bent.

Van de klant  wordt verwacht dat hij elke wijziging van zijn persoonsgegevens onmiddellijk spontaan en schriftelijk doorgeeft aan ATC Cruises. Volgende gegevens worden ten slotte verwerkt nadat ze elders dan bij de vrijwilliger zelf zijn verkregen.

Minderjarigen:
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van derde, gespecialiseerde partijen aan wie wij de volgende taken uitbesteden:

 • Het verzorgen van de internet omgeving (webhosting, cloudsysteem)
 • Het verzorgen van IT-infrastructuur (o.a. IT netwerk, CRM systeem …)
 • Het verzorgen (en verspreiden) van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
 • Boekhouding en betalingen.

Met elk van deze partijen (verwerkers) hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten waarin de nodige afspraken opgenomen zijn om de beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te waarborgen.
Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is, of wij hier een gerechtvaardigd belang voor hebben.
Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek met machtiging van het parket
(persoons)gegevens bij ons opvraagt, controle vanuit de inspectiediensten op het naleven van de regels rond het toekennen van kostenvergoedingen en de verplichtingen uit de vrijwilligerswet in het algemeen, het overmaken van persoonsgegevens aan de subsidiërende overheid die dit oplegt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.
Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
U heeft het recht deze toestemming te weigeren en om deze ten allen tijde in te trekken.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

ATC Cruises bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Concreet worden de persoonsgegevens bewaard tijdens de volledige duurtijd van de reis, of langer wanneer hetzij een wettelijke of decretale bepaling dit oplegt (wettelijke bewaartermijnen van documenten bijvoorbeeld),
hetzij de wettelijke verjaringstermijn van een eventuele rechtsvordering ten aanzien van of door ATC Cruises dit rechtvaardigt.

Beveiliging van de gegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen en de vertrouwelijkheid ervan te waarborgen. Waaronder maatregelen die de gegevens beschermen tegen inbreuken, verlies en  onrechtmatige verwerking. 
Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen: 

 • Alle personen die namens ATC Cruises van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.•
 • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen.
 • We pseudonimiseren / anonimiseren waar mogelijk / nodig en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is.•
 • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
 • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.
 • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Uw rechten omtrent uw gegevens

U hebt recht op  inzage  en kopie van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben.U hebt recht op  correctie en aanvulling wanneer uw gegevens onjuist of onvolledig zijn.   U mag eisen dat uw persoonsgegevens   gewist worden wanneer ze niet langer noodzakelijk zijn ten aanzien van de doeleinden waarvoor ze werden verzameld of verwerkt, wanneer er geen gerechtvaardigd doel meer bestaat voor de verwerking, wanneer u  terugkomt op uw toestemming betreffende de verwerking van bepaalde gegevens en de organisatie zich niet kan baseren op een ander gerechtvaardigd doel voor de verwerking.

U hebt het recht om de  verwerking van uw persoonsgegevens te laten beperken wanneer u de juistheid van die gegevens betwist of wanneer u zich verzet tegen de verwerking van de gegevens (zie verder) zodat de gegevens alleen nog verwerkt kunnen worden met uw toestemming , voor de vaststelling van de uitoefening of de verdediging van rechten voor de rechtbank of voor de bescherming van de rechten van een andere persoon.

U hebt  het recht om zich te  verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om redenen die verband houden met uw bijzonder situatie, tenzij voor de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de inachtneming van de contractuele of wettelijke verplichtingen van de organisatie.    

U kunt de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en die wij geautomatiseerd verwerken, ontvangen in een  gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat, zodat u deze kunt  doorgeven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke of zodat wij deze, op uw vraag en als dit technisch mogelijk is, kunnen overmaken aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.

Voor de verwerking van persoonsgegevens die wij op basis van uw toestemming hebben verkegen, kunt u uw  toestemming om het even wanneer intrekken. De verwerking van deze gegevens vóór de intrekking van de toestemming blijft geldig.  Bovenaan dit privacy statement staat hoe u contact met ons kan opnemen om uw rechten uit te oefenen.   (U kan ons ook contacteren via de contactpagina van onze website …www.atccruises.be… ). (om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren). Om uw identiteit te controleren vragen wij u om een kopie van uw identiteitskaart mee te sturen. We raden je sterk aan om daarbij je pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te vermelden dat het om een kopie gaat.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens of over de uitoefening van uw rechten dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit ( Privacy Commissie) , dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming, of om een procedure in rechte aan te spannen

Wijziging privacy statement 

ATC Cruises kan zijn privacy statement wijzigen.  Van deze wijziging zullen we een aankondiging doen op onze website.  De laatste wijziging gebeurde op …25 oktober 2017…  Oudere versies van ons privacy statement zullen in ons archief worden opgeslagen.  Stuur ons een e-mail als u deze wilt raadplegen.

Referentie: vqUwyQ7LATcdgDPDNUvZQA==